©  2018  George Burggraaff
© 2018 George Burggraaff

Over het copyright op de teksten en de foto's van deze site

Iets wat door iemand is gemaakt is van de maker. Hij of zij is de eignaar, totdat de maker afstand doet van het eigendomsrecht. Dat kan alleen schriftelijk. Dit geldt ook voor deze site. Er zit auteursrecht op.
Het auteursrecht geldt voor alle teksten en foto's, de vormgeving, de navigatie en de code. Voor hergebruik is schriftelijke toestemming van de makers nodig.
Ten aanzien van de teksten geldt een nuancering.

Over de teksten

Roeland Schweitzer heeft de teksten op deze site geschreven. Hij ziet zichzelf als leerling en doorgever. De Tao is niet zijn schat, maar ieders schat.
Het gedachtengoed van de Tao heeft hem goed gedaan en kan ook anderen tot steun zijn. Daarom is hij blij met verdere verspreiding.
In dit kader kunnen de teksten worden gebruikt voor niet-commerciële doelen. Bronvermelding is de voorwaarde. www.tekensvanleven.nl
Roeland hoort bovendien graag waar de teksten worden gebruikt. roeland@schworks.nl

Over de foto's

George Burggraaff is professioneel fotograaf. Vergoeding voor het gebruik van zijn foto's door derden is zijn broodwinning. Daarom is het gebruik van de foto's alleen toegestaan na overeenstemming hierover met George. george@georgefoto.nl